Om oss

Det självklara valet i Södertälje

Välkommen till din byggpartner i Stockholm.

När det kommer till badrumsrenoveringar i Södertälje är vi rätt val. Med lång erfarenhet och god planering blir jobbet gjort snabbt och rätt. Vi arbetar alltid med kundens nöjdhet som främsta fokus.

Vi är erfarna hantverkare som arbetar både mot privatpersoner ocg företag. Vi har lång erfarenhet kring allt från fönster, tak- och fasadrenoveringar, till badrum och kök samt totalentreprenad mot kommersiella fastigheter.

Välj oss för att få lojala och kunniga hantverkare som arbetar snabbt och fokuserat med det bästa inom verktyg och material för att sedan leverera ett resultat av högsta kvalitet. På grund av vår noggrannhet och ständiga fokus på kvalitet har vi redan lyckats bygga upp en trogen kundskara som återkommer för nya arbeten. Är du intresserad av referenser är det bara att höra av dig så går vi genom vad vi har.

Företaget följer Byggkeramikrådets regler för våtrum och är medlem i Bello.se, vilket innebär att vi har gått igenom en strikt kvalitetskontroll.

Vi kan även hjälpa till med designidéer och materialval om du känner att du behöver hjälp med inspirationen inför en badrumsrenovering.

Vi är självklart registrerade för F-skatt så att du kan utnyttja statens ROT-avdrag, har en rejäl ansvarsförsäkring som gör det tryggt att anlita oss och för våtrumsarbeten är vi certifierade av Byggkeramikrådet. 

Ge ditt badrum ett välkommet ansiktslyft