Gör om ditt badrum

Anlita professionella hantverkare för att göra om ditt badrum

När det kommer till badrumsrenoveringar är det viktigt att du endast använder dig av välutbildade och auktoriserade hantverkare. Fuktskador är vanligt förekommande i badrum och det krävs ett stort kunnande för att kunna garantera att golv, väggar och infästningar håller tätt mot väta och slitage.

När du väljer att arbeta med oss väljer du kvalitet och kunnande – något som alltid lönar sig i längden. Vi följer givetvis Byggkeramikrådets riktlinjer för våtrum när vi utför badrumsrenoveringar. Så kan du vara säker på att tätskikt och konstruktion är byggda med nyaste standard.

En god investering

Som bostadsmarknaden ser ut idag är en badrumsrenovering alltid en god investering för framtiden. Vid en eventuell försäljning kan ett nytt och fräscht badrum höja slutpriset avsevärt och vara den avgörande faktorn som gör att potentiella köpare lägger det där sista budet.

renoverat badrum med badkar

Hitta inspiration i materialet

Det finns idag en uppsjö av olika material att välja mellan när man renoverar ett badrum. Badkar och handfat går idag att få i allt från härdat trä och sten till rostfritt stål och betong. Låt materialet guida dig när du sedan gör den slutgiltiga designen för badrummet så att du ser till att lyfta upp och förhöja materialets inneboende kvaliteter.

 

Byt ut ditt gamla badkar mot en fräsch duschhörna med plats för två!